DISTANCE LEARNING

The timetable

 

 

8:10 until Breakfast
8:15 – 8:45 1st lesson (30 minutes)
8:55 – 9:25 2nd lesson (30 minutes)
9:35 – 10:05 3rd lesson (30 minutes)
10:05 – 10:25 Break time (20 minutes)
10:25 – 10:55 4th lesson (30 minutes)
11:05 – 11:35 5th lesson (30 minutes)
11:45 – 12:15 6th lesson (30 minutes)
12:15 – 14:00 Lunch
14:00 – 15:00

 

Group and individual student counselling (as required) and getting feedback from teachers/

 

15:00 – 17:00

1. 7th lesson (11th grade).

2. Independent work in all subjects

3. Extra-curriculars.

4. Tutor hours.

Teachers teach students online using the Google Meet app (e.g., “Physical education” – Google Classroom in grades 8-10).